Veel kroegen organiseren op ‘slappe’ avonden een pubquiz. Dit fenomeen is over komen waaien uit Engeland. Een pubquiz staat garant voor een drukke avond vol spelplezier. Althans, als de vragen een beetje leuk zijn. Anders houden de geoefende quizzers het al gauw voor gezien en gaan ze ergens anders heen. Sinds het voorjaar van 2017 levert Vragen & Antwoorden wekelijks, maandelijks of incidenteel Quiz-along pubquizzen op maat. DOK19 in Breda was de eerste kroeg die ons in de arm nam. Vele cafés volgden. Niet zo gek, want met een Quiz along pubquiz van Vragen & Antwoorden zit je kroeg gegarandeerd bomvol. Op verzoek te leveren met quizmaster en al.

Bel of mail ons voor nadere informatie over tarieven.

Het stikt van de bedrijven die pubquizzen aanbieden. Waarom zou je voor de Quiz-along pubquiz van Vragen & Antwoorden gaan? Bij een pubquiz van Vragen & Antwoorden is aandacht besteed aan elke afzonderlijke vraag. Geen gemakzuchtige dertien-in-een-dozijnfeitjes, maar originele en waterdichte vragen.

Eigen decor Vragen & Antwoorden

Voor speciale evenementen was Vragen & Antwoorden al langer in te huren, al dan niet met eigen decor en quizmaster.

 

 

 

Erik van Muiswinkel stelt Harry Mulisch een vraag

In 2010 heropende het Letterkundig Museum te Den Haag, met een Nationale Schrijversgalerij én een literaire quiz van Vragen & Antwoorden.

Presentatie: Erik van Muiswinkel

 

 

Vijftigersquiz, Griftpark Utrecht

In de zomer van 2010 vierden vier kersverse vijftigers hun verjaardag, met een quiz van Vragen & Antwoorden in het Griftpark te Utrecht.

Presentatie: Pim Veth

 

 

Belgiëquiz in Café de Stad, Utrecht

In 2011 organiseerde café De Stad in Utrecht een Vlaamse thema-avond met de grote Belgiëquiz van Vragen & Antwoorden.

Presentatie: Antoine Croné

 

 

Pinc food-quiz

In 2012 vroeg Pinc* food aan Vragen & Antwoorden om een quiz te maken over voedsel en duurzaamheid voor hun congres in Zeist.

Presentatie: Erik van Muiswinkel

 

 

 

 

Female hiphopquiz

In 2012 maakte Vragen & Antwoorden de swingende female hiphopquiz voor IC Imagine in Amsterdam-Zuidoost.

Presentatie: Zanillya Farrell

 

 

Literaire quiz, Manifesta

In 2013 was de literaire Dwarsliggerquiz op Manifesta ter gelegenheid van het uitkomen van ‘Het grote kleine quizboek’ van Marian van Eupen.

Presentatie: Antoine Croné

 

 

In 2015 verzorgde Vragen & Antwoorden twee literaire dwarsliggerquizzen voor de Culturele Zondagen in de Winkel van Sinkel te Utrecht, gepresenteerd door Antoine Croné.

In 2015 gaf Marian van Eupen van Vragen & Antwoorden een workshop ‘Quizvragen maken’ aan leerlingen van het Leo Kanner College te Leiden.