Premiums

Diverse gerenommeerde uitgeverijen, bedrijven en reclamebureaus in binnen- en buitenland doen regelmatig een beroep op ons om de redactie van taal-, reken- en kennisspelletjes te verzorgen. Een greep hieruit: een Van Dale woordenboekspel vol gekke woorden die ‘niemand’ kent, een ABN-spelletje over jaartallen, medische wetenswaardigheden in spelvorm, het Weekend Miljonairs Quizboek, een weggeefspelletje met weetjes over whisky, enz.
Ook hebben wij in opdracht van de ABN AMRO o.a. ‘De banktermen’ geredigeerd, een 4-talig woordenboek (in boekvorm en op cd-rom) met termen uit de financiële wereld. Niet zonder trots vermelden wij dat de Nederlandsche Bank ons om toestemming vroeg de elektronische versie van ons woordenboek op hun interne netwerk te zetten.

Tijdschriften

Al jarenlang is de maandelijkse Plusquiz in Plus Magazine in goede handen bij Vragen & Antwoorden. In de quiz wordt oude kennis opgefrist en nieuwe kennis bijgebracht. Verhaaltjes vol intrigerende feitjes leiden de vragen in. Via een ingenieus puzzelsysteem leiden de juiste antwoorden tot de overkoepelende oplossing.